Søk i bloggen

Monday, September 05, 2016

Kritisk tenkning for humanistiske konfirmanter

Jeg holder en del foredrag for humanistisk konfirmasjon, og enkelte år snakker jeg også for kursledere. Jeg har laget et foredrag som tar for seg masse illusjoner, hvor lett hjernen din er å lure, eksempler på hvor viktig kildekritkk er, og noen grunnleggende logiske feilslutninger. Foredraget er alltid under arbeid, og mesteparten av manuset finnes i mitt eget hode. Likevel kan det jo være noen ideer eller nyttige tanker for andre der inne.

Jeg legger foredraget på nett, for det er for stort til å sende på e-post til folk, og da kan man heller laste det ned her. Send meg gjerne innspill om du har, på mittfornavn.mittetternavn hos gmail.com.

1 comment:

  1. No doubt there is a pleasure in finding out things and exploring them. You have done a great job by sharing this amazing blog with us. Great work!

    ReplyDelete