Søk i bloggen

Wednesday, July 15, 2015

Kommentar om Lisa Williams i Aftenposten

Jeg glemte helt å fortelle at jeg skrev en litt morsk kommentar til Lisa Williams' Norgesbesøk i mars.


Kjernen er dette:
Når du ikke kan skille det som kunne vært ekte fra det som definitivt kan være falskt, hvordan tør du egentlig å risikere å erstatte minnene dine med det hun serverer? 

Hele teksten kan leses hos Aftenposten, 11.mars: Lisa Williams er en minnetyv. 

1 comment:

  1. Jeg ble invitert med på Lisa Williams' show i Trondheim for noen år siden. Observerte mye av det du skriver om. Williams er en dyktig cold reader, det skal hun ha, og det meste av kvelden forløp med muntert fortegn med festlige historier og hjertelige hilsener til og fra "det hinsidige". Tåpelig, men i og for seg uskyldig.

    Kvelden tok riktignok en nokså mørk vending når Williams med en alvorlig mine henvendte seg til publikum og spurte om det var noen til stede som hadde mistet sine kjære under mistenkelige omstendigheter. En familie reiste seg og ga til kjenne at en av sønnene i familien hadde dødd for noen år tilbake, under omstendigheter som av politiet ble oppfattet som et selvmord. Williams stilte seg opp på scenen og sa at hun skulle videreformidle fra det hinsidige at saken ikke var et selvmord og at familien måtte fortsette å lete etter svar.

    Jeg hadde lyst å reise meg og gå. I det øyeblikket så jeg Williams på sitt mest maligne; som en gribb som skruppelløst spiller på folks savn mot rikelig betaling. Resten av kveldens "minnetyveri" ble peanuts i forhold. Jeg blir rasende bare av å skrive om det.

    Williams er et horribelt menneske.

    ReplyDelete