Søk i bloggen

Thursday, February 06, 2014

Kreasjonister stiller rare spørsmål.

Og når kreasjonister snakker, da lytter jeg. Det kan jo hende de har en innvending til min elskede evolusjonsteori. Det kan jo hende. Selv om det ikke har hendt før. 

Alle bilder er revet ned fra Buzzfeed.


Ja.  (Bill Nye. Hjerte.)

 Nei. (Burde jeg være det??)

Nei, ikke komplett. Men hva så?  

Nei. Sarkastisk: Jo, der tok du meg, gitt. Termodynamikken motbeviser evolusjonsteorien fordi alt forfaller i lukkede systemer. Hadde vi bare hatt en eller annen energikilde utenfor kloden som kunne tilføre oss energi, så vi kunne motarbeide entropi og forfall! Som for eksempel en stor kule av brennende gass som gir energi i form av både varme og lys! Å, det er så leit for oss at vi ikke har det. Og spesielt for evolusjonsteorien.

Snurr snurr. Gravitasjon. Eg ser. Atmosfære. I could go on. 


 Nei, det gjør de ikke. Se 4. 

 Ja, what about Noetics? Kom tilbake når du har noe objektivt å vise meg. Ånei, må det ikke være objektivt? Snakk med nummer 8. 


Meh. Må jeg ha det da? Ellers er jeg sikker på et en spørreundersøkelse kan gi mange svar. 

 Nei, det er ikke de eneste alternativene, så ikke lat som at det er det. Gradvise fremskritt finnes også. 


Javel. Da bruker du en definisjon på Big Bang Theory som du ikke deler med resten av verden. Det er jo lite konstruktivt. 


Det gjør vi jo egentlig ikke. Men når det er sagt vet vi jo at det finnes liv i universet. Vi er jo her, liksom. At det finnes et tilfelle til av liv er mindre merkelig enn at det finnes en "Creator God" som det er vanskelig å undersøke


Ja.  En hel haug. Både dokumenterte mekanismer som genduplikering+mutasjon, og spesifikke tilfeller. Her er ett eksempel:http://en.wikipedia.org/wiki/E._coli_long-term_evolution_experiment

Leve et godt liv. (Definisjon av godt ikke inkludert i pakken.) For øvrig: Hvorfor spiser du i det hele tatt middag hvis du ikke tror den vil være i magen din for alltid? 

Fordi det er vanskelig å bli fossil. Dessuten er noen kjente fossiler egentlig deler av flere individer. 

 Jepp. Vi har god underbyggelse for det. Blant annet snø på tv'en. Ånei, det har vi jo ikke lenger. Alt faller i grus. 

Kompleksitet fra enkelhet, Ja, det er Amazing!!! Men sånn er nå algoritmer. De er nesten magiske. 

Not even wrong. 

Hvis amerikansk språk stammer fra britisk, hvorfor har vi fortsatt britisk? Hvis jeg kommer fra foreldrene mine, hvorfor finnes fortsatt foreldrene mine?  Hvis t-skjorta stammer fra knappeskjorta, hvorfor finnes fortsatt knappskjorter?  Hvis kusinene mine og jeg begge stammer fra forfedrene våre, 
hvorfor har fordredrene våre også andre etterkommere?2 comments: