Søk i bloggen

Wednesday, April 01, 2009

International Space Station

Den internasjonale romstasjonen (ISS) skal bli ferdigbygget i 2011, og imens (og etterpå!) har vi muligheten til å se den på nattehimmelen
Den er visstnok nå det nest lyseste objektet på nattehimmelen, etter månen.

Det er nylig blitt publisert noen fantastiske bilder av romstasjonen. Anbefaler en titt på dem! Hver gang jeg ser på sånne bilder mister jeg meg selv littegrann og forsvinner ut i rommet.Forresten skal jeg til New York neste uke, og da gleder jeg meg som et barn til å gå på verdensberømte Hayden Planetarium, som bestyres av Neil DeGrasse Tyson (som jeg la ut en video med for en ukes tid siden).

I tillegg skal jeg få møte Phil Plait, og så kjent som The Bad Astronomer. Han har skrevet to herlige bøker: Bad Astronomy og Death from Above! og er forfatter av den festlige bloggen Bad Astronomy.
Han er også leder for James Randi Educational Foundation som er en ressurs innenfor kritisk tenkning. Jeg gleder meg som et barn til det og!

Jeg skal si fra hvis det skjer noe festlig.

No comments:

Post a Comment