Søk i bloggen

Monday, April 20, 2009

I`m blogging this!

Oh, I am!

If I take to my senses, this should be one of my last entries in Norwegian.

Pass opp, skamløs selvpromotering og namedropping følger.

Jeg er i New York på ferie. Jeg besøker en venninne her. Jeg tenkte at jeg burde sjekke ut vitenskapelige og skeptiske events mens jeg var her, siden skeptiker-miljøet er bedre her, og det er mer sirkulasjon på gode vitenskapsfolk her.

Fant til slutt ut at Phil Plait skulle snakke på Hayden Planetarium samme kveld som jeg reiser hjem. SKUFFA! Men, jeg sendte en epost til NYC skeptics og spurte om de ikke skulle eller kunne arrangere en liten event ekstra med ham, for det er jo ikke så ofte han er i området. Og sannelig! Noen dager senere fikk jeg beskjed om at de skulle ha vin og småmat-kveld med ham, og jeg meldte meg på. Og wohoo, den kvelden var i dag!

Jeg har akkurat kommet hjem, og la meg bare si at Phil er akkurat så kul og festlig som man tenker seg. Han sa selv at han knapt kan skrive navnet sitt med mindre enn 450 ord, og jeg skjønner det, for han kan snakke! Og han er kjempefestlig. Jeg rakk å bli litt venn med ham, og vi gikk til og med på bar etterpå. (Han og jeg og to til.)

Jeg møtte også denne mannen. George Hrab! Jeg har hørt navnet mange ganger før, men aldri hørt på podcasten. Nå skal jeg begynne! Også en kjempefyr.

En stor mann i en liten kropp var også der; John Rennie fra Scientific American. Han bare dukket opp! Alle andre enn Phil bare dukket opp egentlig. Wow!

Og sist, men ikke minst, Rebecca Watson. Som skepchick-in-training må jeg nok si at å treffe henne var nesten like kult som å treffe main attraction Phil. Hun er vittig og kvikk og vet masse kule ting! Jeg har sagt hun kan bo hos meg etter TAM London, og det kan hende det skjer. Jeg håper det.

Phil sa at etter at bloggen hans hadde blitt plukket opp til Discover veddet han med redaktøren. De ble enige om at hvis Phils blogg hadde 2 mill av 5 mill totale hits en måned skulle begge ta tatovering. Det skjedde i mars. Nå må de bare finne ut hva de skal ta. Noen foreslo "Neptune on Uranus". Phil klagde over at det ikke hadde skjedd i desember og at de skulle satse igjen i mars, for da var det trettien dager i måneden. Rebecca Watson: yeah, unlike december!


Lengre post med bilder kommer når jeg kommer hjem på tirsdag (eller noe sånt).

3 comments:

  1. I don't know what you wrote, but I hope it's all nice things about us!

    ReplyDelete
  2. It was a happy rant about good things and good people. I think I have a bit more ranting about it left in me. I´ll post some pics and share the love in English soon, I think.

    ReplyDelete
  3. Very glad that you enjoyed it. I'll post some pics soon as well.

    ReplyDelete